Thea Marum Kvarme

Thea

Thea

Schous plass – en kulturarena

Schous plass – en kulturarena, forsterker plassens identitet som en av Grünerløkkas offentlige byrom. Nye Schous plass vil være et samlingspunkt i forbindelse med Deichmanske biblioteks mange arrangement og være en attraktiv møteplass som tilrettelegger for opphold, bruk og bevegelse.

Amfiet er bindeleddet mellom Deichmanske bibliotek og Schous plass. Sceneelementer og lysmaster danner plassens midtpunkt. Her kan lerret henges opp i forbindelse med utekino, konserter og teater. Lavere busker og trær i ytterkant skjermer fra veien i sør/øst, blomstrer i mai, skaper en sammenheng med de eksisterende kirsebærtrærne, og pryder plassen med vakre rød-oransjefarger mot høsten. Prosjektet forener gammelt og nytt. Skifer, granitt og smågatestein legges sammen med nytt granitt-belegg som sammen bryter med hovedlinjen for bevegelse, endrer karakter mot midten og trekker en inn mot plassens sentrum.

På Schous plass kan du nyte solen foran amfiet, vente på trikken under kirsebærtrærne, lene deg tilbake med en bok fra biblioteket eller bare observere folkemassen som strømmer forbi i skyggen av de to tuntrærne.

Thea

Her kan du se hele utstillingen til Thea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *