Sandra Klo Steine

Sandra

Sandra

«Samlebåndet»

Da jeg begynte på utviklingen av konsept til Schous fikk jeg tidlig et ønske om å få inn urbant landbruk i prosjektet som en del av konseptet. Dette var grunnet flere ting; ønsket fra bibliotekets side om å ha det som en del av plassens funksjon, brukernes ønsker om det, tilknytning til andre liknende områder i bydelen som Kolonihagen, Rodeløkka kolonihage, Mathallen etc. og fordi jeg selv aldri har jobbet med det og fant det interessant. Ønsket om å få inn økologisk matproduksjon i byrommet, og inspirasjon fra Grûnerløkkas industrihistorie førte til konseptet mitt «samlebåndet» – som i industrielt samlebånd.

Jeg syntes dette var et morsomt konsept da det var lett å leke seg med form og funksjon med vertikale og horisontale linjer til hovedform i både plan og profil. Resultatet er en helt ny plass med dynamisk utformede plantefelt, spennende møblering, klare funksjoner som markedsplass og dyrkningsfelt, og et attraktivt møtepunkt tilgjengelig for alle.

Sandra

Her kan du se hele utstillingen til Sandra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *