Kristine Brunstad

Kristine Brunstad

 Kristine Brunstad

Mitt konsept er REBELL. Derfor har jeg valgt å ta bort alt hardt dekke, åpne opp Torshovbekken og lage våtmark på Schous plass. “Naturen rebellerer mot det urbane”. Beskrivende ord er VILT OG VÅTT. På bakkeplan er det vegetasjonen som regjerer, og menneskene må bevege seg på gangbroer litt over bakken. Stiene bukter seg vertikalt og horisontalt gjennom plassen. Noe som skaper variasjon, spenning og trigger nysgjerrigheten. Før i tiden var det en dam på Schous plass. Ved å løfte opp og rense Torshovbekken som nå ligger i rør under plassen, bringer jeg dammen tilbake i ny form. Det vil gi området en ny kvalitet samtidig som det fordrøyer regnvann og blir en viktig del av den lokale overvannshåndteringen.  Det er allerede mange flotte trær på Schous plass, og jeg ønsker meg enda flere som sammen med et hav av høye stauder vil gi nedre Grünerløkka et vegetativt løft.

Se hele utstillingen til Kristine her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *