Freja Rafael Norlen

Screen Shot 2017-08-07 at 19.09.39

Screen Shot 2017-08-07 at 19.09.39

Generatoren

Schous Plass domineres idag av det yrende livet som bygningene og området rundt plassen rommer med både boliger, dagligvarehandel og kulturarenaer – disse rammene gir plassen et stort potensiale som et attraktivt byrom og sosial arena. Schous Plass kan gjennom å dra nytte av dette bli Løkkas drivkraft og kontinuerlig generere liv som et demokratisk og fleksibelt rom på brukernes premisser. Generatoren binder folkebiblioteket opp mot omgivelsene sine og fungerer med hjelp av brukerne og nabolaget som «stue nummer 2» i hverdagen med muligheten for rekreasjon, aktiviteter, møter og fest. Schous Plass vil dermed trekke livet ut i det offentlige rom.

Her kan du se hele utstillingen til Freja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *