Andrea Haave Jenssen

Andrea

Andrea

Dragsuget

En tidevannsbølge har skylt ut over Øvrige Grünerløkka, og når vannet trekker seg tilbake er det her, midt på Schous plass, at dragsuget har sitt senter. Jeg ønsker å dra inn positive kvaliteter og folkeliv fra nærliggende byrom, og la tidevannet viske ut skillene som gjør at plassen føles som en separert enhet fra øvrige Grünerløkka. Det skal være et sted for alle, hvor det i tråd med nabolagets historie tilrettelegges for lavterskeltilbud som hvem som helst kan dra glede av. Kunst, mulighet for utendørskino, konserter, teater og pingpong er alle ting som det er godt tilrettelagt for på nye Schous plass. I tillegg vil et viktig grep for å fremme folkeliv på plassen være å benytte seg av kafeene som omgir den og la de få områder til uteservering. Jeg åpner også opp plassen for å gjøre den mer tilgjengelig og trygg. Dessuten skapes en ny, god bevegelseslinje. Dette gjør jeg ved å fjerne gjerdet på vestsiden.

Velkommen til nye Schous plass!

Andrea

Klikk for å se hele utstillingen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *